Voetbal4u.com

‘Ajax kan deze zomer toeslaan voor 32-jarige routinier’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Christian Eriksen zou deze zomer ondanks een tot 2025 lopend contract mogen vertrekken bij Manchester United. Op deze manier hopen ze toch nog een transfersom voor hem te kunnen ontvangen.

Een terugkeer naar Ajax zou lonken voor de Deense middenvelder. Daarnaast werd ook al eerder bekend dat Eriksen nog steeds op de radar staat van clubs uit Saoedi-Arabië en dat ook clubs uit de Major League Soccer geïnteresseerd zijn in de komst van de ervaren spelmaker.

Hij sprak eerder zelf nog zijn onvrede uit over zijn situatie bij Manchester United. Onder Erik ten Hag is hij inmiddels al een tijd geen basisspeler meer en ging mede om die reden met de Nederlandse oefenmeester in gesprek. “Op de lange termijn maak je je zorgen, omdat je zoveel mogelijk wil spelen. Je wil niet op de bank zitten”, aldus Eriksen. “Het gaat erom dat ik mezelf bewijs, zoals je dat als voetballer iedere drie dagen moet doen, om weer in de basis te komen, dus dat is mijn doel. Ik ben niet tevreden over dat ik niet speel, maar ik lig er niet wakker van. Het is zoals het is: je bent niet beter dan je laatste wedstrijd.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *