Voetbal4u.com

‘Binnenlandse klapper lonkt voor Marcel Brands’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

PSV zal deze zomer naarstig opzoek gaan naar een nieuwe centrale verdediger. NEC-speler Philippe Sandler wordt omschreven als een interessante optie voor de directeur van de Eindhovenaren.

“Earnest Stewart doet de lijstjes, dus daar ben ik niet zo mee bezig”, reageerde Brands aanvankelijk terughoudend bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. “Wij keken in de winter al naar een rechter centrale verdediger. Dat is één van de prioriteiten voor deze zomer. Dan gaan we kijken welke kandidaat daar het meest geschikt voor is.”

De aanstaande kampioen werd al gelinkt aan FC Utrecht-huurling Ryan Flamingo, maar Brands ontkent niet Sandler ook een interessante speler te vinden. “Het is een goede speler. Ik weet niet of hij het niveau bij ons aan zou kunnen, daarvoor zou hij eerst bij ons moeten spelen. Maar het is een interessante speler, dat is duidelijk.”

Brands benadrukt echter dat PSV wel door wil met André Ramalho. “Ramalho heeft een aanbieding gehad en is in gesprek met Earnest”, aldus de directeur. “We hopen dat hij bij gaat tekenen, omdat hij heel veel respect geniet in de spelersgroep. Hij is een leider, een voorbeeld voor alle spelers en een topprof. Natuurlijk is Boscagli opbouwend bijzonderder, maar Ramalho is echt een hele goede verdediger.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *