Voetbal4u.com

‘Ajax krijgt concurrentie van West Ham United’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Slecht nieuws voor Ajax vanuit Londen. Het Engelse West Ham United overweegt namelijk uit te pakken door Graham Potter aan te stellen als nieuwe manager. Hij zou daar de opvolger moeten worden van David Moyes, die nogal onder vuur ligt bij ‘The Hammers’.

Hier maakt ‘The Athletic’ melding van. Andere kandidaten zijn Rúben Amorim (Sporting Portugal), Julen Lopetegui, Paulo Fonseca (Lille OSC) en Sebastian Hoeness (VfB Stuttgart). Moyes loopt deze zomer uit zijn contract bij West Ham United. De Londense club heeft nog geen definitieve beslissing genomen, maar de kans is klein dat hij een langer verblijf krijgt aangeboden. De voormalig manager van Manchester United staat al sinds december 2019 aan het roer bij The Hammers.

Potter (48) is sinds april 2023 clubloos. Hij maakte eerder indruk als manager van Brighton & Hove Albion, maar overtuigde vervolgens niet aan het roer bij Chelsea. De vraag is wel of hij bereidwillig is om een terugkeer naar Londen te verkiezen boven Ajax als potentiële bestemming.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *