Voetbal4u.com

‘Arne Slot ziet Van Dijk vertrekken bij Liverpool’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Arne Slot zal deze zomer bijna zo goed als zeker voor de groep staan bij Liverpool, maar dan waarschijnlijk wel met een totaal andere selectie aan spelers. Analist René van der Gijp denkt namelijk dat Virgil van Dijk en Mohamed Salah allebei zullen vertrekken.

Volgens Van der Gijp neemt Slot een gigantisch risico door Jürgen Klopp op te volgen. Hij kan alleen Pep Guardiola bij Bayern München verzinnen die met succes een grootheid opvolgde. “Pep heeft zich niet stukgebeten, maar voor de rest heeft iedereen die na een trainer kwam die tot Jezus bevorderd was, zich daarop stukgebeten”, vertelt de oud-voetballer in Vandaag Inside.

Johan Derksen is het oneens met die visie. “Slot heeft Dick Advocaat overtroffen, hè? Die was trainer van Feyenoord, Slot kwam en heeft laten zien dat het op een andere manier beter kan.” Van der Gijp: “Klopt, maar die Klopp, die is nu negen jaar bij Liverpool geweest. Die heeft een eigen café, het Klopp café, die is Jezus daar.”

“En iedereen gaat weg: Salah gaat weg, Van Dijk gaat weg, daar ben ik honderd procent van overtuigd”, aldus Van der Gijp. Derksen is echter enthousiast over Slot als Liverpool-manager. “Ik denk dat hij ook daar een sensatie is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *