Voetbal4u.com

Marcel Brands: ’35 miljoen euro is voor ons niet genoeg’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Clubs die deze zomer aankloppen bij PSV voor Johan Bakayoko zullen met een gigantisch bod op de proppen moeten komen. De Belgische vleugelaanvaller is namelijk niet langer te koop voor 35 miljoen euro. Dit liet Marcel Brands vandaag weten in het programma ‘Goedemorgen Eredivisie’.

“Ligt eraan of hij een stap gaat maken. Is ook de vraag welke club komt er? We hebben het net over hele grote clubs gehad, als er dan zo’n club komt, zeg je dan nee?” Tafelgenoot Mario Been komt dan met een suggestie. “Mohamed Salah gaat weg, Liverpool misschien?” Brands knikt instemmend. “Ja, wat zeg je dan als speler?” Bakayoko heeft nog een contract bij PSV tot de zomer van 2026.

Hans Kraay oppert dan de bieding die Brentford afgelopen zomer deed op Bakayoko. Brands geeft daarbij wel heel duidelijk aan dat de Belg voor dit bedrag niet meer te koop is. “Voor 35 miljoen euro gaan we dat niet meer doen.” In een eerder stadium toonde Brentford al interesse in Bakayoko. Ook Paris Saint-Germain zou eerder geïnformeerd hebben naar de rappe aanvaller.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *