Voetbal4u.com

Einde Frenkie de Jong lonkt: ‘Zelfs Xavi dreigt hem te laten vallen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Frenkie de Jong dreigt FC Barcelona deze zomer te gaan verlaten. Zelfs trainer Xavi Hernandez overweegt om mee te werken aan een vertrek van de Nederlandse middenvelder.

De Oranje-international heeft er zelf nooit een geheim van gemaakt dat hij de Catalanen trouw wil blijven, maar de liefde is niet geheel wederzijds. Mede vanwege het gebrek aan financiële stootkracht wil het bestuur akkoord gaan met een eventueel miljoenenbod.

Journalist Enric Canyellas schrijft zaterdagavond dat een zomertransfer een serieuze optie is. Vooralsnog wilde trainer Xavi daar niets van weten. De trainer voelt nog altijd meer voor een contractverlenging van de voormalig Ajax-middenvelder, maar voor een bod van circa negentig miljoen euro zou hij alsnog overstag willen gaan.

De Jong geldt in Barcelona als grootverdiener. Mocht de club hem van de loonlijst werken, dan geeft dat mogelijkheden om binnen de Financial Fair Play-kaders alsnog toe te slaan op de transfermarkt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *