Voetbal4u.com

‘Nederlandse trainer op één bij Ajax’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Alex Kroes hoopt nog altijd op een terugkeer van Erik ten Hag bij Ajax. Dit laat clubwatcher Mike Verweij weten in de podcast ‘Kick-Off’ van De Telegraaf.

Ajax is momenteel druk bezig met de opvolger van John van ‘t Schip. Graham Potter wordt de laatste dagen genoemd als topkandidaat, maar volgens Verweij klopt dat niet helemaal. “Hij (Kroes red.) wil zich nog niet tot een keuze laten dwingen”, legt de clubwatcher uit. “De informatie die wij hebben, is dat hij ook niet op één staat bij Ajax.”

Volgens Verweij wil Kroes op Ten Hag wachten, die momenteel nog werkzaam is bij Manchester United. De toekomst van de Nederlandse oefenmeester is echter onzeker, nu de resultaten al enige tijd tegenvallen. “Het is een soort pokerspel: je wil wachten op de droomkandidaat, maar ook weer niet te lang, want anders komt de trainerscarrousel in beweging en grijp je ook naast je nummers twee en drie”, aldus Verweij. “Ten Hag staat absoluut op één.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *