Voetbal4u.com

Peter Crouch over Feyenoorder: ‘Brengt heavy metal-voetbal’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Voormalig voetballer Peter Crouch ziet het helemaal zitten in de naderende aanstelling van Arne Slot als manager van Liverpool. In een gesprek met TNT Sports gaat hij hier dieper op in.

“Het gaat lastig worden voor hem om in de schoenen van Klopp te stappen”, vertelt Crouch bij TNT Sports, voorafgaand aan het duel tussen West Ham United en Liverpool FC. “Ik benijd hem niet. Hij is waarschijnlijk geselecteerd op basis van zijn speelwijze en zijn karakter.”

“Wat interessant is, is dat deze situatie veel gelijkenissen toont toen Klopp naar Liverpool kwam”, gaat de boomlange oud-voetballer verder. “Hij (Slot, red.) brengt aanvallend, heavy metal-voetbal. Hij heeft echt persoonlijkheid en ontwikkelt spelers. De gelijkenissen zijn groot.”

“Als ze iemand hadden gehaald die defensief zou spelen, had dat alles veranderd. Nu hebben ze iemand gehaald die zijn elftal vergelijkbaar laat spelen, met verse energie en met een impuls op ze naar een nog hoger niveau te tillen”, aldus Crouch.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *