Voetbal4u.com

‘Die keuze wordt voor Feyenoord zo bepalend’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Analist Kenneth Perez vreest voor een ineenstorting van Feyenoord na het vertrek Arne Slot bij de club. In zijn ogen moet de clubleiding een goede keuze maken in de zoektocht naar een vervanger van de oefenmeester.

“Het is zó bepalend wie Feyenoord nu gaat nemen”, stelt Perez zondagavond in Dit was het Weekend. Een foute trainerswissel kan grote consequenties hebben, denkt hij. “Met de verkeerde trainerskeuze kunnen ze zo weer spelen om de vierde en vijde plaats.”

Presentator Jan Joost van Gangelen kan zich prima voorstellen dat voormalig assistent-trainer Marino Pusic (nu Shakhtar Donetsk) terugkeert. “Feyenoord kent zijn inbreng. Als die groot was, dan kunnen ze het proberen. Maar er is maar één Arne Slot, net zoals er maar één Peter Bosz is.”

Perez pleit daarentegen voor Dick Schreuder van CD Castellón. Of hij bij Feyenoord past? “Zeker”, aldus de Deense ESPN-analist. “Ik vind hem een goede trainer voor de topdrie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *