Voetbal4u.com

‘Ajax en Feyenoord strijden om verdediger die geboren is in Ajax’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Ajax en Feyenoord strijden momenteel om dezelfde speler. Het gaat om de 26-jarige Malmo FF-verdediger Derek Cornelius. Hier maakt het medium FotbollDirekt melding van.

Hij is bij Malmö uitgegroeid tot ‘absoluut beste centrale verdediger van de Allsvenskan’, zo beweert het Zweedse medium. De 1.88 meter lange mandekker zou al meermaals bekeken zijn door Feyenoord, dat onder de indruk is van zijn fysieke voorwaarden. Nu lijkt Ajax zich ook in de strijd te kunnen mengen.

Cornelius is zelf niet op de hoogte van de interesse uit Nederland. “Nee, ik heb niets gehoord. Maar ik heb het gevoel dat jij meer weet dan ik”, reageert hij in gesprek met FotbollDirekt. “Ik moet mijn agent bellen en vragen wat er aan de hand is.” De Canadese international zou in Amsterdam op een lijst staan met potentiële versterkingen. Met Ahmetcan Kaplan en Jorrel Hato zou de linkspoot wel twee geduchte concurrenten krijgen.

Saillant detail is dat Cornelius werd geboren in de Canadese plaats Ajax. Hij speelt nu ruim een jaar bij Malmö, waar hij nog een contract heeft tot eind 2026. Afgelopen jaar werd hij kampioen met de Zweedse topclub.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *