Voetbal4u.com

EK in gevaar voor de Feyenoord-ster

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Mats Wieffer zal vanwege een bovenbeenblessure de rest van het seizoen niet meer in actie komen voor Feyenoord. Afhankelijk van zijn herstel is het nog maar de vraag of hij wel op het naderende EK in actie kan komen voor Oranje.

Tijdens een training voorafgaand aan de bekerfinale liep Wieffer deze blessure op. Hij maakte toen ook geen deel uit van de selectie, maar werd wel op krukken gesignaleerd. Nadat de wedstrijd was afgefloten, kwam hij met deze krukken het veld op, maar liet hij ze snel vallen om echt het feestje met zijn ploeggenoten te kunnen vieren.

Tijdens de persconferentie van vrijdag werd Arne Slot gevraagd of hij vreesde dat de middenvelder het EK zou mislopen. “Ik zou zelf het woord vrezen niet gebruiken. Binnenkort moeten ze inschatten hoe fit hij nog kan zijn (tijdens het EK, red.) Maar dit is niet echt een positief signaal. Ik kan alleen niet in zijn lichaam kijken om te weten hoe zijn herstel eruit gaat zien de komende weken. Een ideale aanloop naar het EK, dat is het in ieder geval zeker niet.”

De laatste wedstrijd van Feyenoord dit seizoen wordt op 19 mei gespeeld, thuis tegen Excelsior. Dat duel moet Wieffer dus zeker missen. Het eerste duel van Oranje op het EK is een kleine maand later, op 16 juni tegen Polen. Daarvoor speelt de ploeg van Ronald Koeman nog twee oefenwedstrijden: op 6 juni tegen Canada en op 10 juni tegen Ijsland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *