Voetbal4u.com

‘Ik denk niet dat PSV daar open voor staat’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

PSV speelt morgen in eigen huis tegen Sparta. Jeroen Rijsdijk, de trainer van de Rotterdammers hoopt er natuurlijk een resultaat uit te slepen maar begrijpt dat het een moeilijke klus zal worden.

“Iedereen begrijpt wel dat uit bij PSV alles moet kloppen om ook maar in de buurt te komen van een resultaat”, wordt Rijsdijk geciteerd door Voetbal International. “Maar daar gaan we wel voor. Een gelijkspel zou ik zeker voor tekenen. Dat zou een hartstikke mooie opsteker zijn voor de laatste twee wedstrijden. Een salonremise?”

“Ik denk niet dat PSV daar open voor staat, zij zullen er een feestwedstrijd van willen maken. Maar daar willen wij dan weer niet aan meewerken”, gaat de hoofdtrainer van de Spangenaren verder. In Rotterdam won PSV met 0-4 van Sparta, al stond het bij rust nog 0-0. “Die goals vielen pas in de eindfase.”

“We hadden het toen best aardig voor elkaar, al hebben we wel terecht verloren, natuurlijk. Maar het had er ook nét iets anders uit kunnen zien. Wat ik wil zeggen: je hebt altijd kans. Wij gaan daarheen met de intentie om een resultaat te halen”, aldus Rijsdijk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *