Voetbal4u.com

‘Louis van Gaal voert stevig gesprek namens Ajax’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ajax heeft nog altijd geen akkoord bereikt met Graham Potter over een dienstverband bij de club. En daarom hebben de Amsterdammers Louis van Gaal ingezet om eens stevig met hem in gesprek te gaan.

Hij is niet alleen in beeld in de ArenA, maar ook bij West Ham United en Manchester United. Voetbal International oordeelt: “Dat zijn clubs die hem sportief en vooral ook financieel meer kunnen bieden dan Ajax.” Maar voegt daar meteen aan toe: “Toch heeft Potter wel oren naar het verhaal van Ajax.”

De selectieprocedure van de Amsterdammers is klaarblijkelijk… intens! “Hij heeft al meerdere gesprekken gevoerd, met Kroes, Beuker en Kelvin de Lang en zelfs Louis van Gaal zat al met de Engelsman om tafel.”

Volgens VI is er van beide kanten waardering, al zijn de gesprekken nog altijd niet aanbeland in de ‘afrondende fase’: “Er is een financieel gat tussen vraag en aanbod, al is dat volgens insiders in principe te overbruggen. Daarnaast wordt er nog gepraat over een aantal andere voorwaarden, zoals de compositie van de technische staf en zijn rol in het transferbeleid.”

Er moeten volgende week knopen doorgehakt worden en anders schakelt Ajax vermoedelijk door naar Francesco Farioli van OGC Nice.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *