Voetbal4u.com

Nieuwe trainer Feyenoord: ‘Te Kloese is flink enthousiast over hem’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Sportjournalist Valentijn Driessen denkt dat er een goede kans is dat Marino Pusic na de zomer voor de groep staat bij Feyenoord. In de podcast ‘Kick-Off’ van De Telegraaf laat hij namelijk weten dat directeur Dennis te Kloese het helemaal in hem ziet zitten.

“Ik sprak met Dennis Te Kloese en die was wel heer erg gecharmeerd van Marino Pušić. Dat was in een andere rol natuurlijk. Hij vond de inbreng van Pušić in die groep heel belangrijk en bood ook wat tegenwicht richting Arne Slot. Er zijn allemaal mensen om Slot heen verzameld die allemaal hetzelfde denken als hem of hetzelfde willen of moeten denken. Pušić was daar wel een uitzondering.”

Ook vindt Driessen dat de trainer het in het verleden goed heeft gedaan bij andere clubs. “Hij heeft bij FC Twente succes gehad door te promoveren. Hij is ontslagen omdat toenmalig technisch directeur Ted van Leeuwen zijn maatje Gonzalo Garcia binnen wilde halen. Dat heeft Pušić daar de kop gekost. Via AZ is hij bij Feyenoord terecht gekomen. Nu is hij de trainer van Sjachtar Donetsk.”

Ook denkt Driessen dat het een voordeel is dat Bosniër al met Slot heeft gewerkt “Het is wel iemand met ervaring en je weet wat je binnenhaalt. Dat is misschien ook wel belangrijk omdat ze graag willen voortborduren op wat Slot heeft neergezet.” Ook weet de journalist te vertellen wat anders is bij Pušić ten opzichte van Slot.

Zo geeft Driessen aan dat Slot graag de touwtjes in handen houdt. “Slot is natuurlijk een enorme control-freak. Pušić kon dingen nog weleens loslaten en bekijken vanaf de andere kant. Hij durfde tegen de hoofdtrainer in te gaan en hij lag ook goed bij de spelers. Wanneer je met Slot en zijn kompanen zit is het allemaal serieus. Pušić had af en toe ook wel een luchtige noot”, besluit de voetbaljournalist.dLaat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *