Voetbal4u.com

‘Quinten Timer genoemd als opvolger van Londense ster’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Arsenal-middenvelder Thomas Partey staat deze zomer voor een vertrek bij de Engelse grootmacht Arsenal. Feyenoord-middenvelder Quenten Timber staat naar verluidt op de nominatie om hem te gaan opvolgen.

Hier maakt het medium ‘The Express’ melding van. De tweelingbroer van Jurrien, die zelf afgelopen zomer naar de Noord-Londense club verhuisde, heeft in het seizoen 2023/2024 uitstekend gepresteerd voor de Rotterdammers en lijkt klaar voor een volgende stap. Arsenal is op zoek naar een ‘type N’Golo Kanté’ naast Declan Rice.

Quinten Timber heeft volgens Transfermarkt een waarde van 22 miljoen euro en nog een contract tot medio 2026 in Rotterdam. Dat betekent dat een koper flink over de brug zal moeten gaan komen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *