Voetbal4u.com

‘Voor Slot kwam was hij een dertien in een dozijn-voetballer’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Arne Slot staat voor een dienstverband bij de Engelse grootmacht Liverpool. In de ogen van analist Wim Kieft heeft hij laten zien in zijn tijd bij Feyenoord spelers aantoonbaar beter te kunnen maken.

“Terecht is iedereen enthousiast over Slot, maar dat was iedereen ook toen Erik ten Hag van Ajax naar Manchester United vertrok. Je kunt echter stellen dat het daar allemaal niet zo lekker loopt. Al heeft Slot een betere visie dan Ten Hag. Onmiskenbaar maakt Slot spelers individueel beter. Zoals Kökçü, Wieffer, Geertruida, Hancko, Paixão en dit seizoen ook Quinten Timber. Vóór Slot was hij een dertien in een dozijn-voetballer, maar heeft nu specifieke kwaliteiten aan zijn spel toegevoegd.”

Kieft vervolgt, in zijn column voor De Telegraaf: “Belangrijk voor Slot wordt hoe hij binnenkomt bij Liverpool. Moet hij blij zijn dat Liverpool hem heeft uitverkoren, of heeft hij iets te eisen daar? Voor Slot valt niet te hopen dat hij alleen maar blij moet zijn met Liverpool. Belangrijk wordt of hij mag meebeslissen over de samenstelling van de selectie.”

Overigens wilde Slot nog niets bevestigen vrijdag, op de persconferentie: “In de basis heb ik er alle vertrouwen in dat het rond gaat komen. Wanneer dat exact kan zijn, kan ik nog niet vertellen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *