Voetbal4u.com

‘Multifunctionele Oranje-speler staat voor Amsterdam avontuur’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Daley Blind zou voor een terugkeer staan naar Nederland. De multifunctionele speler van het Spaanse Girona zou graag zijn vader achterna gaan als trainer en een nieuw dienstverband bij Ajax lijkt hierdoor het meest voor de hand te liggen.

De voetballer is bovendien samen met zijn vrouw Candy-rae Fleur in verwachting van een derde kind. Dat kondigde Fleur zaterdag aan in een bericht op Instagram. Blind en Fleur hebben al twee kinderen, een zoon Lowen Dace en een dochter Lemae Lourdes Fiore. De aangekondigde zwangerschap zou mogelijk een versnelde terugkeer naar Nederland kunnen betekenen.

In de Football Is Life-podcast vertelde Blind al graag terug te willen keren naar Nederland. Daarin vertelde de Oranje-international straks het trainersvak in te willen. “Ik ga er wel voor als het moment daar is. Je gaat eerst ontdekken van bij de jeugd. Als ik op een gegeven moment dat leuk vind, dan ga ik verder. Ik ga het niet doen als ik het niet leuk vind, maar hoe ik er nu over denk, wil ik die kant wel op.”

Blind liet weten het goed naar zijn zin te hebben in Spanje, maar er niet te willen blijven. “Het is goed vertoeven hier, maar ik blijf hier niet. Ik ga altijd terug naar Nederland.” De linkspoot heeft er nooit een geheim van gemaakt terug te willen keren naar Ajax om daar zijn carrière af te sluiten, maar heeft bij Girona nog wel een contract tot medio 2025. Wil Ajax de verdediger deze zomer terughalen, dan moet het hoogstwaarschijnlijk wel een afkoopsom neerleggen voor de 34-jarige Blind.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *