Voetbal4u.com

‘PSV zet in op een klapper van tussen de 40 en 50 miljoen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

PSV zou deze zomer een ongekende klapper kunnen gaan maken met een transfer van Johan Bakayoko. Dit is de mening van sportjournalist Marco Timmer die werkzaam is voor het medium ‘Voetbal International’.

“Hij heeft mij echt verbaasd”, vertelt Timmer in een video-item van Voetbal International. “Ik dacht, als je Noa Lang en Hirving Lozano haalt en je ook Yorbe Vertessen al enige tijd hebt, dan kan Johan Bakayoko wel eens het kind van de rekening worden. Maar hij heeft alles gespeeld, is bij 20 goals betrokken, staat hoog in de lijstjes…”

“Hij kan de intensiteit van het spel van Bosz als één van de weinige vleugelaanvallers echt aan”, gaat de PSV-watcher verder. “Ik had hem als kind van de rekening verwacht, maar hij speelt een fantastisch seizoen. 40 miljoen van Brentford weigerde hij zelf, maar dat zal deze zomer ook 40 tot 50 miljoen gaan worden.”

“Ik verwacht niet meer. Hij is pas 21 geworden en dat speelt ook mee in de bedragen. Maar als je ziet dat hij die intensiteit aankan… Bosz heeft hem wel eens laten staan, terwijl hij dat helemaal niet wilde. Maar hij kan dat aan. In de wetenschap dat PSV altijd één grote verkoop wil doen, lijkt hij mij de eerste die op de nominatie staat”, aldus Timmer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *