Voetbal4u.com

‘Ajax en Potter komen er niet uit, Plan-B inmiddels benaderd’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Ajax en Graham Potter lijken voorlopig niet tot een akkoord te komen over een dienstverband. En daarom hebben de Amsterdammers volgens Voetbal International inmiddels ook gesproken met ‘Plan-B’ Francesco Farioli.

‘Beide partijen hebben waardering voor elkaar, maar het lukt nog niet om het eens te worden over de voorwaarden’, valt er te lezen. Zo zou er niet alleen een financieel gat zijn wat nog overbrugt moet worden tussen Ajax en Potter, maar wordt er ook nog gesproken over de invulling van de technische staf en de invloed van Potter op het transferbeleid van de Amsterdamse club.

Voor de Engelsman zijn dat belangrijke punten en dus lijkt Potter voorlopig nog geen water bij de wijn te willen doen. Ook Ajax is terughoudender dan in de afgelopen jaren. De Amsterdammers hebben geleerd van de afgelopen jaren en ‘willen hun principes niet overboord gooien’. Dat is de reden dat de onderhandelingen langer duren dan vooraf werd gehoopt.

Volgens VI wil Ajax snel duidelijkheid over de positie van de hoofdtrainer. Mocht er in de aankomende week geen doorbraak gemeld worden, dan schakelt Ajax door naar ‘andere kandidaten’. Één daarvan is de trainer van OGC Nice, Farioli. Ajax heeft inmiddels al met de 35-jarige Italiaan, die zelf niet onwelwillend tegenover een stap naar Amsterdam zou staan, gesproken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *