Voetbal4u.com

‘Ronald Koeman stunt met speler in EK-selectie’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Ronald Koeman lijkt deze zomer te kunnen rekenen op een fikse meevaller. Jurrien Timber staat namelijk na maandenlang blessureleed voor een rentree op de internationale velden.

Cambuur-trainer Henk de Jong was vorige week te gast bij Liverpool, waar hij onder meer het Onder-21-elftal van The Reds in actie zag tegen de leeftijdsgenoten van Arsenal. Bij ESPN onthult hij: “Timber deed mee bij Arsenal. Hij deed het goed, dus die komt terug. Ik heb even met hem gesproken.”

De multifunctionele verdediger heeft nog geen minuten gemaakt bij het eerste, maar desondanks vertelde trainer Mikel Arteta van The Gunners dat hij blij is dat Timber weer meetraint: “Want hij verhoogt de kwaliteit van onze trainingen. Hij traint indrukwekkend, hij is ook een leider. Hij geeft spelers het gevoel dat ze heel goed moeten zijn als ze willen spelen.”

“Hij heeft alweer alles gedaan op de training”, aldus de Spanjaard. “Nu komt het er voor hem op aan om wedstrijdfit te worden en te kunnen concurreren op wedstrijdniveau. Dat is natuurlijk anders dan op de training.” Misschien kan Timber toch nog wat betekenen voor Arsenal in de titelstrijd? “Hij moet eerst nog wat stappen zetten. Eerst moet hij minuten gaan maken bij de beloften. Dat zal spoedig gebeuren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *