Voetbal4u.com

‘Nieuwe club bekend van Santiago Gimenez’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Tottenham Hotspur lijkt de nieuwe club te worden van Feyenoord-spits Santiago Gimenez. Hier maakt het Engelse medium ‘The Telegraph’ melding van.

Hij wordt volgens de Engelse krant gezien als een ‘realistisch transferdoelwit’, maar veel zal afhangen van in welke Europese competitie de Spurs komend seizoen terechtkomen. Er wordt geschetst dat er twee transferplannen zijn, één voor het halen van Champions League en één voor het mislopen van het miljoenenbal.

Wel wordt gesteld dat Giménez in beide scenario’s haalbaar zijn, net als Chelsea-middenvelder Conor Gallagher die ook op het wensenlijstje staat. Journalist Matt Law verwacht dat de Spurs serieus werk gaat maken van het tweetal. Feyenoord zal naar verwachting een stevige transfersom willen zien voor Giménez aangezien de spits nog tot medio 2027 vastligt.

Naast Giménez en Gallagher heeft Spurs nog meer doelwitten op het oog. Lloyd Kelly (Bournemouth), Amadou Onana (Everton), Raphinha (FC Barcelona) en Samuel Iling-Junior (Juventus) zouden eveneens nauwlettend gevolgd worden. Spurs heeft daarnaast de mogelijkheid om Timo Werner voor ruim 16 miljoen euro over te nemen van Chelsea, waarvan de spits nu gehuurd wordt. Of dat nog gevolgen heeft voor een eventuele komst van Giménez is niet bekend.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *