Voetbal4u.com

Nog meer geld onderweg: ’15 miljoen voor Slot en zijn assistenten’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Arne Slot zal de nieuwe manager gaan worden van Liverpool. Ondanks dat er nog geen witte rook is, ligt er wel een mondeling akkoord. En Feyenoord zal volgens het medium RTV Rijnmond nog meer miljoenen ontvangen dan aanvankelijk werd gedacht.

Dennis van Eersel van het bovengenoemde medium vertelt: “Ik had eerlijk gezegd wel witte rook verwacht. De berichten over het mondelinge akkoord zijn alweer van een week geleden. Misschien duurt het zo lang, omdat Liverpool direct alles wil communiceren dus ook alle assistenten. Maar Sipke Hulshoff is één van de assistenten en die is ook werkzaam bij het Nederlands elftal en wil graag naar het EK. Daar wordt misschien nog over gesproken. Het bericht gaat er komen en inclusief de assistenten gaat het bedrag richting de vijftien miljoen euro.”

Geert den Ouden vindt het een win-winsituatie: “Slot en Feyenoord hebben in elkaar geïnvesteerd. Slot heeft AZ achter zich gelaten en Feyenoord heeft z’n nek uitgestoken. Slot heeft zich kunnen ontwikkelen als coach bij Feyenoord en heeft iets moois neergezet. Feyenoord heeft hem een geweldig salaris gegeven. Slot gaat naar een mooie club en Feyenoord heeft geld binnen wat ze kunnen investeren.”

Vijftien miljoen euro is een fiks bedrag voor een trainer (plus assistenten). In de geschiedenis van het voetbal werd er slechts twee keer meer betaald voor een coach, zeventien miljoen euro voor Graham Potter en 25 miljoen euro voor Julian Nagelsmann. Ook voor André Villas-Boas werd vijrtien miljoen euro afgetikt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *