Voetbal4u.com

Erik ten Hag reageert op naderende aanstelling van Arne Slot

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Erik ten Hag heeft positief gereageerd op de naderende aanstelling van Arne Slot als manager van Liverpool. De oefenmeester van Manchester United kijkt in ieder geval uit naar de confrontaties met hem volgend seizoen.

Tegenover het medium ‘Viaplay’ zegt hij er het volgende over: “Het is geweldig voor hem. Het is een bevestiging van zijn kwaliteiten en het is erkenning als je wordt gevraagd voor de Premier League, bij een club als Liverpool, die een geweldige historie heeft, zowel lang geleden als kort geleden.” Ondanks dat Ten Hag trainer is bij Manchester United, de aartsrivaal van Liverpool, kan hij genieten van The Reds. “Hij gaat naar een geweldige club met een geweldige fanbase. Het is een geweldige erkenning voor Arne, en uiteindelijk ook heel goed voor het Nederlands voetbal en het Nederlands trainersgilde. Ik ben heel blij voor hem.”

De twee hebben al vaker tegenover elkaar gestaan als trainers. “Wij zijn rivalen hier”, verteld Ten Hag. “Dat waren we natuurlijk al toen hij bij Feyenoord was, dus die handschoen gaan we volgende keer weer opnemen. Het waren altijd geweldige duels met Feyenoord, dus ik kijk ernaar uit.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *