Voetbal4u.com

‘Woedende voorzitter zet Frenkie de Jong op de transferlijst’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta zou Frenkie de Jong op de transferlijst hebben gezet na de 4-2 nederlaag van zijn ploeg gisteren op bezoek bij  Girona. Hier maakt het Spaanse medium ‘SPORT’ melding van.

Door een enkelblessure zit De Jong momenteel in de lappenmand, maar alsnog dreigt hij het slachtoffer te worden van de nederlaag bij Girona. FC Barcelona is afgezakt naar de derde plaats in LaLiga, waardoor men een lucratieve Supercipa-deelname mis dreigt te lopen. Een nieuwe financiële strop dreigt.

Laporta zou furieus hebben gereageerd na de nederlaag in de Catalaanse derby. Naar verluidt heeft de Barça-president besloten om De Jong metéén op de transferlijst te plaatsen. Ook Ronald Araújo, Jules Koundé en zelfs topschutter Robert Lewandowski zouden niet zeker zijn van een langer verblijf.

Voor De Jong is dit een doemscenario. De Oranje-international heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij FC Barcelona nog jarenlang trouw hoopt te blijven. Zijn contract loopt nog door, maar de clubleiding dreigt hem nu toch echt naar de uitgang te duwen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *