Voetbal4u.com

Zomeraankoop is een ‘beetje teleurgesteld’ in Ajax

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Ajax wist vandaag met 1-4 te winnen op bezoek bij FC Volendam. Ondanks het goede resultaat was routinier Jordan Henderson een beetje teleurgesteld in zijn ploeg vanwege het tegendoelpunt dat ze tegen kregen.

“Het was een goede prestatie van iedereen. Vanaf het begin tot aan het einde”, vertelde de Engelsman na afloop voor de camera van ESPN. “We hebben goede doelpunten gemaakt. Al met al een goede dag. Ik ben een beetje teleurgesteld dat we de nul niet wisten te houden, maar uiteindelijk zijn het drie belangrijke punten en een goede dag.”

Ajax leidde halverwege met 0-1 en nam pas in de tweede helft afstand. Henderson heeft daar wel een verklaring voor. “We wisten dat zij iets meer moesten komen in de tweede helft. Dat deden ze en daarbij probeerden ze iets hoger druk te zetten. Wij vonden wat ruimtes achter hen en scoorden enkele goede goals. Al met al was het erg pleasing.”

“Het voelde goed. Het is fijn om terug te zijn”, aldus Henderson. “Het is altijd frustrerend wanneer je eruit ligt door blessures. Ik wilde ervoor zorgen dat ik er klaar voor zou zijn als ik terug zou keren en na een aantal goede weken trainen voelde ik me heel goed. Ik heb iets van tachtig minuten gespeeld vandaag en dat was erg fijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *