Voetbal4u.com

Guus Hiddink ‘tipt’ Arne Slot over werken bij Liverpool

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Arne Slot lijkt zo goed als zeker de nieuwe manager te worden van Liverpool. Guus Hiddink heeft in het verleden ook gewerkt in de Premier League, en heeft nog wel een tip voor de oefenmeester.

Hij werkte in het verleden als eindverantwoordelijk bij Chelsea en weet wat Slot enigszins staat te wachten in Engeland. De oud-trainer van onder meer PSV stelt dat de media in Engeland helemaal niet zo erg zijn zoals dat wel vaak lijkt. In het programma ‘Studio Voetbal’ zei hij er het volgende over: “Je krijgt er als trainer alle vrijheid om goed te werken. Hoe gek het ook klinkt: je hebt weinig last van de pers.”

Volgens Hiddink zijn ze niet eens op het trainingsveld te vinden. “Je hebt een keer in de week een persconferentie en moet je na de wedstrijd even verantwoorden, maar meer krijg je niet met de pers te maken. Tenzij je natuurlijk elke dag de tabloids gaat nalezen.”

De oud-trainer is van mening dat het voor Slot wel belangrijk is dat hij niet te veel eigen stafleden en spelers mee moet nemen naar Liverpool. “In mijn staf neem ik altijd één of twee eigen mensen mee, maar daarnaast wil ik ook lokale mensen hebben die de club kennen. Als je een goed budget hebt, zoals in Engeland, heb je al snel de neiging om meer eigen spelers mee te nemen. Maar de intensiteit ligt veel hoger. Er zijn genoeg voorbeelden van Nederlandse spelers die naar grote clubs zijn gegaan en het daar echt moeilijk hebben.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *