Voetbal4u.com

‘PSV-middenvelders vrezen voor een zomerse leegloop’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

PSV-middenvelders Guus Til en Jerdy Schouten vrezen deze zomer voor een leegloop van hun ploeg. Dat is de conclusie die het tweetal trekt na het succesvolle seizoen dat ze achter de rug hebben bij hun club.

Na de 4-2 zege op Sparta sprak Til, geciteerd door het Algemeen Dagblad, de verwachting uit dat er spelers gaan vertrekken. “In de voetballerij is het wel zo dat het moeilijk is iedereen bij elkaar te houden na zo’n succes, met een team dat zo goed speelt. Zeker in de eredivisie.” Onder meer Joey Veerman en Johan Bakayoko worden in verband gebracht met een toptransfer naar het buitenland, terwijl het ook nog onbekend is wat er met de huurlingen Sergiño en Malik Tillman gaat gebeuren.

Ook Jerdy Schouten sloot zich bij de woorden van Til aan. “Natuurlijk praten we als spelers wel eens over de toekomst. Het zal lastig zijn om iedereen te behouden. En als club zijnde moet je soms ook verkopen als de prijs voor een speler goed is.” Schouten kwam afgelopen zomer over van Bologna en beleefde een succesvolle rentree in Nederland. “Ik kon hier alleen maar van dromen toen ik terugkwam. Bij Excelsior of Heracles word je dit niet.”

De spelmaker zegt genoten te hebben van de dominantie van PSV dit seizoen. “We hebben echt goed voetbal laten zien, het beste van Nederland. De mentaliteit van willen winnen, die ik in Italië heb geleerd, heeft mij wel geholpen. Maar ik vind het ook belangrijk hoe we winnen.”

Voor Til heeft vooral de komst van trainer Peter Bosz geweldig uitgepakt. “Dit is de enige speelstijl die bij mij past. Continu druk geven en volle bak vooruit. Vanaf het begin had ik een goed gevoel en wist ik dat het een bijzonder seizoen kon worden. Zeker toen de trainer zei dat hij nog nooit met zo’n goede groep had gewerkt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *