Voetbal4u.com

‘Daar moet PSV blij mee zijn, anders wordt je leeggekocht’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

PSV kan terugkijken op een fantastisch seizoen in de Eredivisie, maar werden in de achtste finales van de Champions League uitgeschakeld door Borussia Dortmund. En in de ogen van Rene van der Gijp is dat niet eens zo ongunstig voor ze.

“Ik lees overal maar dat dat het enige smetje op het seizoen is”, vertelt Van der Gijp aan tafel bij Vandaag Inside. “Maar de supporters moeten blij zijn dat ze werden uitgeschakeld, want anders wordt je leeggekocht. Als je met dit elftal in de halve finales komt zoals Ajax dat deed, dan ben je weg. Dan verlies je gewoon acht, negen spelers. Nu kun je er misschien nog een paar houden”, aldus de voormalig PSV’er.

PSV werd afgelopen zondag kampioen van Nederland door in eigen huis met 4-2 te winnen van Sparta Rotterdam. De Eindhovenaren zijn nog altijd op jacht om de best presterende Eredivisieploeg ooit te worden en spelen nog uit tegen Fortuna Sittard en thuis tegen RKC Waalwijk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *