Voetbal4u.com

Feyenoord-target gewaarschuwd: ‘Zou een dom instapmoment zijn’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Volgens de heren Valentijn Driessen en Mike Verweij is Mark van Bommel niet de juiste man om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord. Dit laten ze weten in podcast ‘Kick-Off’ van De Telegraaf.

Driessen is heel stellig en ziet in dat Van Bommel beter een andere job kan zoeken dan trainer worden van Feyenoord. “Ik denk niet dat hij past in het profiel. Je moet toch wel een beetje kijken naar iemand die het Slot-signatuur heeft. Daarin lopen die spelers nu drie jaar mee. Daarvoor zijn spelers gehaald de afgelopen jaren, onder anderen de succesaankoop Ayase Ueda. Daar zien ze nog wel toekomst in, dus ik denk dat je meer aan zo’n trainer moet denken.”

Mike Verweij deelt deze mening. “Het zou een heel dom instapmoment voor Van Bommel zijn als die kans zich wel voordoet. Wat heb je nou te winnen na Slot? Kampioen geworden, nu de groepsfase Champions League in, beker gewonnen. Ik denk dat Van Bommel voor zijn eigen carrière beter niet in Feyenoord kan stappen”, besluit hij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *