Voetbal4u.com

‘Feyenoord ziet in drie maanden 15 miljoen verdampen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Santiago Gimenez wist afgelopen zondag uit te pakken met twee treffers voor Feyenoord. En volgens analist Harry van der Laan is dat een goede zaak voor de transferwaarde van de spits.

Hij bereikte in 2023 een topvorm bij Feyenoord, maar de voorbije maanden wilde het niet vlotten. Zijn dubbelslag als invaller tegen PEC is dan ook een meevaller. “Want dat is goed voor de prijs van Giménez”, stelt Van der Laan maandag in FC Rijnmond.

“Misschien kan hij in de komende wedstrijden weer van waarde zijn en gaat Giménez hopelijk wat meer opleveren, want die prijs voor hem is volgens mij in drie maanden vijftien miljoen euro gezakt”, aldus Van der Laan. “Dat is nogal wat. Hij wil zelf weg. Ik zou het ijzer smeden wanneer het heet is.”

Ayase Ueda scoorde als basisspeler, maar faalde juist vanaf elf meter. Sjoerd Mossou vindt hem net als Van der Laan nog niet klaar voor het grote werk. “Maar hij heeft zeker wel wat. Je moet hem zeker niet afschrijven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *