Voetbal4u.com

Gabriël Misehouy kan contract tekenen bij Eredivisie-club

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Gabriël Misehouy zou zijn loopbaan kunnen gaan voortzetten bij Sparta, terwijl er ook mogelijkheden zouden liggen in Belgie en Frankrijk. Met dit nieuws pakt het medium SportsWorldGhana vandaag uit.

Het medium meldt zelfs dat Misehouy al zou zijn vertrokken bij Ajax, ook al heeft de middenvelder nog een contract dat eind juni afloopt. Beide partijen onderhandelden lange tijd met elkaar over een nieuwe verbintenis, maar Misehouy en Ajax konden geen overeenstemming bereiken.

Misehouy wisselde zelfs nog van zaakwaarnemer, maar een nieuwe deal kwam niet van de grond. Daardoor vertrekt de creatieveling nu transfervrij uit Amsterdam. Misehouy zou wel in Nederland actief kunnen blijven volgens SportsWorldGhana, dat Sparta naar voren schuift als nieuwe club. In België en Frankrijk zouden respectievelijk RSC Anderlecht en Lille OSC de nieuwe bestemming kunnen worden voor Misehouy.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *