Voetbal4u.com

Onvrede over transferbeleid Ajax: ‘Moet je een wereldster zijn’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Voormalig topvoetballer en huidig analist Jan Mulder is er geen fan van als clubs spelers terughalen die eerder zijn vertrokken. Dit liet hij gisteren weten in het programma ‘Rondo’.

Wanneer het gaat over de terugkeer van Hirving Lozano naar PSV haakt Mulder in. Hij geeft aan dat Lozano zelf wilde vertrekken bij PSV. Hij ziet dan ook een vergelijking met de spits van Ajax. “Ik vond datzelfde met Brian Brobbey. Die wilde zelf weg.” In 2019 vertrok de spits naar het Duitse RB Leipzig.

Een half jaar later keerde Brobbey op huurbasis alweer terug bij de Amsterdammers waarna hij voor zo’n zestien miljoen euro werd teruggekocht. “Je moet dan wel een grote wereldster zijn, wil ik je terugnemen. Zonder nu rancuneus te zijn,” geeft Mulder aan.

Ook Guus Hiddink zit aan tafel en die heeft begrip voor Jan. “Ik snap de redenering van Jan. Je valt niet snel terug op spelers die je een paar jaar eerder verlaten hebben. Ik ben zelf niet zo’n voorstander van het terughalen van spelers binnen twee, drie jaar”, aldus de oud-bondscoachLaat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *