Voetbal4u.com

‘Achtvoudig kampioen hengelt naar diensten van Pascal Jansen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Pascal Jansen zou in beeld zijn om de nieuwe trainer te worden van het Poolse Lech Poznan. Hier maakt het medium Prezglad Sportowy melding van. Jansen zit zonder club nadat AZ ervoor koos om hem vorig jaar te ontslaan.

Poznan, de huidige nummer drie van Polen, is op zoek naar een nieuwe trainer. Mariusz Rumak gaat immers vertrekken. De club heeft Jansen geïdentificeerd als eventuele opvolger, maar is zich ervan bewust dat dit een lastige klus kan gaan worden. Hij wordt namelijk ook begeerd door andere clubs. Zo zou Spartak Moskou hem op de korrel hebben, terwijl er ook vanuit Nederland interesse is, aldus Prezglad Sportowy.

Mocht Jansen daadwerkelijk instappen bij Lech Poznan, dan treedt hij in de voetsporen van John van den Brom. De kersverse trainer van Vitesse werd in december van vorig jaar, na een dienstverband van anderhalf jaar, ontslagen bij de club.

Jansen was afgelopen zondag nog te gast bij het ESPN-praatprogramma Goedemorgen Eredivisie. Daar gaf de trainer aan niet te hebben gesproken met Ajax, dat op zoek is naar een nieuwe trainer. Wel bevestigde hij de interesse van Spartak.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *