Voetbal4u.com

‘Feyenoord wil tientallen miljoenen hebben van ‘Die Roten Bullen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Afgelopen seizoen was Lutsharel Geertruida dichtbij een overstap naar RB Leipzig, en nu blijkt dat ze hem nog steeds niet zijn vergeten. Hier maakt het medium BILD melding van.

Leipzig ziet de Oranje-international als een transferdoelwit voor komende zomer. Of de Duitse club wel of niet doorpakt, hangt samen met de toekomst van Benjamin Henrichs. Als de rechtervleugelverdediger, die nog tot medio 2025 vastligt bij Leipzig, zijn contract niet wil verlengen, is Geertruida een ‘goede kandidaat’ om hem op te volgen, klinkt het.

Als Henrichs geen nieuwe verbintenis aangaat, gaat Leipzig over tot verkoop. Dan komt Geertruida naar verluidt nadrukkelijk in beeld. Op dit moment wordt de Feyenoorder al serieus gevolgd door Leipzig. Een jaar geleden dachten de Duitsers Geertruida voor een slordige dertig miljoen euro over te nemen. BILD schetst dat Feyenoord loert op een vergelijkbare prijs, ondanks dat de verdediger nog maar een eenjarig contract heeft.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *