Voetbal4u.com

‘Willem II meldt zich bij Feyenoord voor florerende speler’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Willem II wil deze zomer zaken doen met Feyenoord. Zo hebben ze concrete interesse in middenvelder Ilias Sebaoui. Hij maakt dit seizoen op huurbasis furore bij FC Dordrecht.

Volgens het Brabants Dagblad wil Willem II de 22-jarige technicus maar wat graag richting Tilburg halen, eventueel op huurbasis. “Wat wel al helder is, is dat er vanuit Tilburg al een nadrukkelijk lijntje is uitgegooid richting Sebaoui”, aldus de krant.

Eerder kwam al naar buiten dat Go Ahead Eagles op het vinkentouw zit voor Sebaoui. Volgens 1908 hebben de Deventenaren al meerdere concrete aanbiedingen bij Sebaoui neergelegd. Ze willen hem graag op huurbasis overnemen van Feyenoord. De Rotterdammers willen daar echter alleen aan meewerken als de flankspeler zijn in 2025 aflopende contract eerst verlengd. Dit seizoen was hij in 37 wedstrijden al goed voor 11 goals en 7 assists.

“Er is heel veel contact. Ik word bijna dagelijks gebeld hoe het gaat en hoe ik me voel. Ik ben natuurlijk van Feyenoord, dus het is ook hun plicht om te weten hoe ik me voel. Het gaat nu heel goed bij FC Dordrecht en ik zie in de zomer wat er gaat gebeuren”, vertelde Sebaoui onlangs al.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *