Voetbal4u.com

‘Slot ziet topspeler aangeboden worden bij FC Barcelona’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Arne Slot moet als manager van Liverpool vrezen voor het vertrek van Darwin Nunez. Zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft hem namelijk aangeboden bij FC Barcelona. Hier maakt het Spaanse medium ‘SPORT’ melding van.

In 2020 was Núñez, toen nog spelend voor Almería, dichtbij een overeenkomst met Barcelona voor een transfer van acht miljoen euro plus bonussen. Echter, Benfica bood maximaal 34 miljoen euro voor de spits en verzekerde zijn diensten. Nu, na een periode bij Liverpool waarin hij niet volledig heeft kunnen overtuigen, denkt zowel de club als Núñez zelf aan een vertrek, ondanks de hoge vraagprijs van ongeveer 85 miljoen euro.

Ondertussen zijn er speculaties toegenomen nadat Ronald Araujo, verdediger van Barcelona, een foto op Instagram plaatste met Núñez. De tekst “Mijn broer” bij de foto heeft de geruchtenmolen verder aangewakkerd. Dit gebeurt te midden van berichten dat Barcelona Núñez ziet als een mogelijke vervanger voor Lewandowski. De betrokkenheid van Núñez bij Barcelona is eerder ook gesuggereerd door zijn landgenoot Luis Suárez, ondanks dat een eerdere deal niet doorging.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *