Voetbal4u.com

‘Mislintat meldt zich opnieuw voor voormalig Ajax-target’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Sven Mislintat hoopt deze zomer Serhou Guirassy naar Borussia Dortmund te halen. Hier maakt het medium Sky Sports melding van.

Hij draait een geweldig seizoen bij VfB Stuttgart. De 28-jarige spits maakte in 26 competitiewedstrijden 25 doelpunten en heeft daarmee een groot aandeel in het topjaar van de Duitse club, die nog altijd tweede kunnen eindigde boven Bayern München.

Opvallend is dat Guirassy vorige zomer nog in beeld was bij Ajax, waar Sven Mislintat destijds technisch directeur was. Nu is de Duitser in Dortmund verantwoordelijk voor het transferbeleid en heeft hij de Fransman met Guineese roots niet uit het oog verloren. Guirassy zag een transfer naar Amsterdam destijds niet zitten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *