Voetbal4u.com

UPDATE AJAX: ‘Hij wordt waarschijnlijk de nieuwe trainer’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Graham Potter lijkt niet de nieuwe hoofdtrainer te gaan worden van Ajax. Beide partijen onderhandelen namelijk al een hele tijd maar komen er niet uit. En daarom heeft de jongeling Francesco Farioli nu de beste papieren voor deze vacature.

Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van. “Doet ie ‘t of doet ie ‘t niet? Nou, de laatste stand van zaken is dat Graham Potter en zijn zaakwaarnemer John Morris een nieuw tegenvoorstel voorbereiden om Alex Kroes overstag te laten gaan. Beide partijen keken aanvankelijk tegen een gigantisch gat tussen vraag en aanbod aan…”

Momenteel is dat niet meer zo. “In de onderhandelingen is dat de voorbije weken al wel flink gedicht, maar ingewijden achten de kans nog steeds groter dat Kroes deze maand de oud-trainer van Brighton en Chelsea niet dan wél presenteert in de Johan Cruijff ArenA.”

En dus wordt het hoogstwaarschijnlijk optie numero twee: “Dat zien zij niet los van de gesprekken met de minder ervaren maar goedkopere kandidaat: Francesco Farioli. De clubleiding raakte de voorbije weken steeds verder overtuigd van de pas 35-jarige maar inhoudelijk sterke Italiaan, over wie binnen Ajax minder twijfels bestaan om een deal te bereiken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *