Voetbal4u.com

Transferplannen PSV: ‘Moeten een grote uitgaande transfer doen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

PSV zal deze zomer een grote uitgaande transfer moeten realiseren. Dit heeft directeur Marcel Brands laten weten in een gesprek met het medium ‘Voetbal International’.

Kampioen en zeker van deelname aan de Champions League. Het is de situatie waarin PSV zit en dat is vrij gunstig voor de Brabantse topclub. “We hebben opnieuw een goede uitgangspositie, alleen ligt de prioriteit nu bij het behouden van de groep die we hebben”, vertelt Brands in VI.

“Daarnaast zijn er een paar posities waar we ons willen versterken”, gaat de algemeen directeur verder. “Die hebben we goed in beeld. We kijken nu eerst of we de opties kunnen lichten van Sergiño Dest en Malik Tillman. Dat is een wens.”

“Als dit lukt, hoeveel is er dan nog over waar we wat mee kunnen doen?”, is de vervolgvraag. Een grote uitgaande transfer, dat is één van de antwoorden. “Bijna geen enkele club kan de afschrijvingen op de spelers volledig dekken uit de exploitatie. We hoeven ons daar geen zorgen over te maken en er zit ook geen stress meer op.”

“Onze afschrijvingen voor dit seizoen waren 25 miljoen. We kunnen dat uit de exploitatie halen, maar dan moeten we minder salarislasten nemen”, gaat Brands verder. “Tegenover die afschrijvingen staat dan een transfer”, besluit de algemeen directeur.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *