Voetbal4u.com

‘Voormalig PSV’er moet 90 miljoen euro kosten’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Eveton wil een gigantisch bedrag vangen voor haar verdediger Jarrad Branthwaite. Naar verluidt zetten ze in op een transfersom van rond de 80 miljoen pond. Met zijn goede spel heeft hij zich in de belangstelling gespeeld van o.a Manchester United en Tottenham Hotspur.

Hij is dit seizoen bij Everton uitgegroeid tot een ijzersterke verdediger. De 21-jarige mandekker speelt het hele seizoen al goed en dat is ook in de top van de Premier League opgevallen. De Engelsman staat al maanden in de belangstelling van clubs als Tottenham Hotspur en Manchester United. Everton wil hem best laten gaan, maar hangt daar een aardig prijskaartje aan. Branthwaite moet 80 miljoen pond (92 miljoen euro) opleveren.

Branthwaite maakte in het seizoen 2022-2023 zijn minuten in het shirt van PSV, waar hij onder Ruud van Nistelrooij 36 keer uitkwam voor de Eindhovenaren. Nadat hij de KNVB Beker won, eindigde zijn huurperiode en keerde hij terug bij Everton. Daar groeide hij dit Premier League-seizoen uit tot de felbegeerde verdediger die hij nu is. Of Everton erin slaagt het gewenste bedrag voor de mandekker te vangen, moet blijken. Op Transfermarkt wordt Branthwaite’s waarde op 30 miljoen euro geschat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *