Voetbal4u.com

‘Koeman heeft mij min of meer gezegd dat ik achter Frenkie zit’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Bij PSV zijn Jerdy Schouten en Joey Veerman inmiddels uitgegroeid tot een onomstreden duo, maar de kans dat ze een koppel zullen vormen op het EK is klein. In een gesprek met VI vertelt Veerman wat hij te horen heeft gekregen van bondscoach Ronald Koeman.

Het ligt in de lijn der verwachting dat zowel Veerman als Schouten meegaat naar het eindtoernooi in Duitsland. “Ik weet zeker dat Joey en ik geen flater zullen slaan als de bondscoach ons als duo op het middenveld zet”, stelt Schouten. “Maar er is bij het Nederlands elftal natuurlijk wel een speler die terecht onomstreden is”, doelt hij op Frenkie de Jong.

“En de bondscoach heeft tegen mij al min of meer gezegd dat ik achter Frenkie de Jong zit”, onthult Veerman. “Als hij niet speelt, kom ik in beeld. Dus concurreer ik niet met Jerdy, die natuurlijk mikt op de plek naast Frenkie.”

Het duo denkt dat Oranje hoge ogen kan gooien op het EK. “Ik vind dat het Nederlands elftal altijd moet uitspreken voor de titel te gaan”, aldus Schouten. “Als we in de weken voor het EK het systeem er echt goed inrammen, dan kunnen we samen echt mooie dingen bereiken”, vult Veerman aan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *