Voetbal4u.com

‘Feyenoord vindt Geertruida-opvolger in Portugal’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

De kans is groot dat Lutsharel Geertruida bezig is aan zijn laatste weken als speler van Feyenoord. Volgens het medium ‘BILD’ wil RB Leipzig namelijk een nieuwe poging wagen om hem over te nemen van de Rotterdammers.

Feyenoord ziet in Wagner Pina van het Portugese Estoril een serieuze kandidaat om hem op te volgen. Dat meldt de site FootballTransfers, na berichtgeving in de Portugese media. Vorig seizoen speelde hij nog op het derde niveau van Belenenses, waar hij veel indruk maakte en een transfer naar Estoril verdiende. Ook daar doet de 21-jarige back het goed.

De international van Kaapverdië kwam tot 27 optredens op het hoogste niveau van Portugal en leverde daarin één assist. Naar verluidt heeft ook AZ hem op de korrel; de Alkmaarders zullen moeten gaan zoeken naar een opvolger van de gewilde Yukinari Sugawara. Een andere optie is Gonçalo Esteves, die dit seizoen al wordt gehuurd van SL Benfica en voor 1,5 miljoen euro permanent overgenomen kan worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *