Voetbal4u.com

‘Xavi Simons deze zomer voor zestig miljoen op te pikken’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Het zou goed kunnen dat Xavi Simons deze zomer weer een transfer maakt. Het medium BILD deelt in ieder geval de transferprijs van de Oranje-international.

Op dit moment wordt Xavi Simons door Paris Saint-Germain verhuurd aan RB Leipzig. In 31 duels was de 21-jarige Nederlander betrokken bij twintig doelpunten; hij scoorde zeven keer en leverde 13 assists af. Dat heeft zijn transferwaarde goed gedaan. BILD schrijft donderdag dat Simons voor 60 miljoen euro op de transfermarkt aangeboden zou kunnen worden.

Simons doorliep de jeugdopleiding van FC Barcelona tot aan 2019, waarna de Nederlander bij Paris Saint-Germain tekende. Voor de Franse club maakte hij zijn profdebuut. Simons speelde weinig en kwam slechts tot 8 wedstrijden in het eerste van PSG. In 2022 verliet hij PSG transfervrij en werd hij speler van PSV. In zijn enige seizoen bij PSV werd Simons topscorer van de Eredivisie. PSG kocht hem terug en stalde hem bij RB Leipzig.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *