Voetbal4u.com

‘Ajax-deal met Potter geklapt om twee assistenten’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Graham Potter wilde per se twee assistenten meenemen naar Ajax. En dat was een eis waar de Amsterdammers niet aan konden voldoen. Het ziet er nu naar uit dat ze doorschakelen naar Francesco Farioli.

“Iedereen kan ervan uitgaan dat Graham Potter niet de nieuwe trainer van Ajax wordt”, aldus Johan Inan in de Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. De clubwatcher bevestigt daarmee het nieuws dat The Athletic donderdagavond al bracht. “Er zat een gigantisch gat tussen vraag en aanbod. Ze zijn de voorbije weken in de weer geweest en hebben dat gat voor een groot deel weten te dichten, maar er is nog steeds een gat waarvan beide hebben: hier gaan we niet uitkomen. Zowel Ajax als Potter is niet bereid om water bij de wijn te doen. Ajax gaat dus doorschakelen.”

De onderhandelingen tussen Ajax en de oud-trainer van onder meer Chelsea is dus spaak gelopen op financiën, maar ook op iets anders. “Er komt meer bij kijken”, vervolgt Inan. “Potter wil bijvoorbeeld ook twee assistenten meenemen. Die twee assistenten zijn momenteel werkzaam bij een club, dus die moeten daar nog losgeweekt worden. Dat hele totaalplaatje maakt dat Ajax zegt: dit kunnen we ons niet veroorloven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *