Voetbal4u.com

Franse media: ‘Xavi Simons terugkeer naar PSG uitgesloten’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Xavi Simons zal deze zomer niet terugkeren naar Paris Saint-Germain. Hier maakt het Franse medium RMC Sport melding van. Ook worden de twee meest voor de hand liggende opties genoemd voor de Oranje-speler.

De Franse grootmacht moet naarstig op zoek naar nieuwe aanvallende impulsen, nu een vertrek van superster Kylian Mbappé onvermijdbaar lijkt. In de Franse hoofdstad rekenen ze echter niet meer op Xavi Simons. De Nederlands international zou zelf niet erg enthousiast tegenover een terugkeer staan en PSG is niet van plan om zijn komst te forceren.

RMC Sport denkt ook te weten waar de nabije toekomst van Simons wél ligt. ‘Volgens onze informatie onderhandelt PSG over een definitieve transfer naar RB Leipzig, wat dan ook de meest voor de hand liggende stap is’, schrijft het medium. Ook clubs uit de Premier League houden de situatie in de gaten en een transfer naar zijn jeugdliefde FC Barcelona wordt nog als optie gezien. De Catalanen kunnen Simons wel enkel huren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *