Voetbal4u.com

Zomeraanwinst kent geen twijfels: ‘Ik heb gelijk voor Ajax gekozen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Martin Henrion heeft op de website van zijn nieuwe club Ajax gereageerd op zijn recente overstap naar de Amsterdammers. Hoewel andere clubs ook voor hem in de race waren, twijfelde de 16-jarige doelman geen moment toen de club zich meldde.

“Ik voel me heel goed. Het was een mooie dag, echt schitterend”, steekt Henrion van wal. Waarom de Belg voor Ajax heeft gekozen en niet voor een van de andere clubs die ook op zijn handtekening aasden? “Ik denk dat iedereen weet dat Ajax een van de beste opleidingsclubs is. Ze hebben veel vertrouwen in de jeugd, dus het was een logische keuze.” Twijfelen deed Henrion dan ook niet, vertelt hij. “Ik heb niet eens met andere clubs gesproken, ik heb gelijk voor Ajax gekozen.”

De sluitpost stelt zich daarna voor. “Ik ben een moderne keeper. Goed op de lijn, maar ook met de voeten en in de lucht.” De jonge goalie noemt Ederson, Marc-Andre ter Stegen, Manuel Neuer en Thibaut Courtois als zijn grootste voorbeelden. “Omdat zij simpelweg de beste keepers zijn.” In de zomer komt hij over van Standard Luik en zal hij aansluiten bij de onder 17.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *