Voetbal4u.com

Peter Bosz laakt uitspraken van Lang en reageert

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Peter Bosz vond de uitspraken die Noa Lang deze week deed niet zo handig. Hij was namelijk kritisch over de gestelde diagnoses over zijn blessure, en gaf daarmee een sneer aan de medische staf van de Eindhovenaren.

Hij staat al maanden aan de kant wegens hamstringklachten. Volgens de vleugelspeler is de oorzaak dat er drie verkeerde diagnoses zijn gesteld en dat is volgens een woordvoerder van PSV niet de juiste omschrijving.

“Ik vond het niet verstandig van Noa”, begon Bosz op de persconferentie richting het uitduel met Fortuna Sittard. Dat Lang geblesseerd is, snapt de oefenmeester wel. “Ik begrijp best dat als jij het hele seizoen je mond houdt en mensen van alles over jou schrijven en zeggen, dat ook hij een keer wat wilde laten horen. Maar ik vond dit niet de juiste reactie en ook niet het juiste podium om dat weg te zetten”, vervolgde Bosz, die er een streep onder zet. “Bij ons is dat verder absoluut geen probleem.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *