Voetbal4u.com

‘Ajax moet portemonnee trekken voor Pavlidis’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Marco van Basten vindt dat Ajax deze zomer moet uitpakken met de komst van Vangelis Pavlidis. Hij maakt al seizoenen lang furore bij AZ waardoor er veel belangstelling voor hem is.

“Probeer in Nederland nou gewoon de betere spelers eens binnen te halen”, kwam San Marco een tijdje geleden op de proppen met ongevraagd advies voor Ajax bij Ziggo Sport. “Zo’n Pavlidis, dat is gewoon een goede spits. Dan komen ze met Chuba Akpom, dan komen ze met allerlei anderen…”

De man die drie keer de Ballon d’Or won vervolgde zijn verhaal: “Maar Pavlidis, die speelt dertig kilometer bij je vandaan. Ze nemen vliegtuigen naar Brazilië, naar Amerika, weet ik veel waarnaartoe allemaal. Kijk een keer in de buurt man. Kijk in België, kijk in Denemarken of in Nederland.”

Eergisteren liet Pavlidis zich uit over zijn naderende vertrek uit het AFAS Stadion. Hij zei dat hij het jammer vond afscheid te moeten nemen zonder hoofdprijs: “In het nationale bekertoernooi had het gemoeten en vorig jaar waren we er in de Conference League dichtbij. Heel pijnlijk, dat het niet is gelukt. Ik zou heel graag iets tastbaars voor de club achterlaten. Als spits ben ik gefocust op scoren, maar mijn betrokkenheid gaat verder dan dat alleen. Als ik persoonlijke titels belangrijker zou vinden dan een teamprijs, dan had ik op tennis moeten gaan. Ik zou een topscorerstitel met alle liefde inruilen voor een hoofdprijs met AZ. Honderd procent.”

De marktwaarde van de Griek wordt inmiddels geschat op liefst 22 miljoen euro, dus als Ajax daadwerkelijk zaken wil doen, moet er een fiks bedrag aan te pas komen. Vermoedelijk is de goalgetter wat te duur voor de Amsterdammers, maar zeg nooit ‘nooit’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *