Voetbal4u.com

Bayern bedingt gigantische optie op Malik Tillman

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Gisteren werd bekend dat PSV de Amerikaanse middenvelder Malik Tillman definitief overneemt van Bayern Munchen. Wel blijkt dat de Duitse grootmacht een terugkoopoptie op hem heeft bedongen van maar liefst 35 miljoen euro.

Hier maakt het Eindhovens Dagblad vandaag melding van. Bij PSV is men niet blij dat de buitenwereld lucht heeft gekregen van de terugkoopoptie. De Eindhovenaren zijn zelfs ‘volkomen verbijsterd’, doordat het met Bayern had afgesproken om niet te lekken over clausules en bedragen. Dat is dus blijkbaar toch gebeurd.

Tillman ligt nu tot medio 2028 vast in Eindhoven, nadat hij eerst gehuurd werd. Dit seizoen is hij een vaste kracht, waardoor hij een belangrijke bijdrage heeft gehad in het winnen van de landstitel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *