Voetbal4u.com

‘Arne Slot neemt miljoenenvilla over van Jurgen Klopp’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Arne Slot staat op het punt om gepresenteerd te worden als nieuwe manager van Liverpool. En volgens het medium ‘The Mirror’ zal hij de miljoenenvilla van de vertrekkende Jurgen Klopp gaan overnemen.

Klopp woonde de laatste jaren in een fraaie villa in Formby, een plaatsje in de buurt van Liverpool. Het Britse medium schrijft dat het gaat om een herenhuis van maar liefst vier miljoen pond. Dit bouwwerk telt onder meer zeven slaapkamers, een indoor zwembad en een gigantische tuin.

De villa is overigens eigendom van Liverpool. Clubicoon Steven Gerrard verkocht de woning ooit aan toenmalig manager Brendan Rodgers, waarna deze bleef rouleren binnen de club. Na Klopp is het nu dus de beurt aan zijn waarschijnlijke opvolger Slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *